Klantenservice

Het afrekenen wordt via Mollie in een veilige omgeving gerealiseerd. 

We accepteren minimaal de volgende betalingsmethoden: 

  • Ideal
  • Creditcard (Mastercard en Visa)
  • Paypal
  • Bancontact
  • Overboeking 

 

Bij bestellingen op factuur (overboeking) geldt een betaaltermijn van 15 dagen. Bij een overschrijding van deze termijn is Caecilia Margaretha van Berkum gerechtigd de wettelijk verschuldigde rente in rekening te brengen. Alle kosten verbonden aan het innen van vorderingen, zowel in als buiten rechte, zijn voor rekening van de opdrachtgever.  

De bijdrage in de verzendkosten bedraagt €6,95 per bestelling. 

Verzending is gratis bij bestellingen vanaf €50.

Je ontvangt uw bestelling normaal gesproken binnen drie werkdagen vanaf de eerste werkdag (ma/tm vr) na je bestelling. Dat betekent dat als je op vrijdagavond zou bestellen, je de olijfolie uiterlijk woensdag ontvangt. Als je op maandagavond bestelt, heb je de olie donderdag in huis. Wij verzenden normaliter via POSTNL. Aflevering vindt plaats van maandag t/m zaterdag.

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Caecilia van Berkum (Finca Duernas Nederland) vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Finca Duernas Nederland in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Finca Duernas Nederland aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Finca Duernas Nederland gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over onze producten en of dienstverlening. Wij willen je graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. Je kan mailen naar:

info@fincaduernas.nl

Wij zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Na ontvangst van je klacht ontvang je van ons een bevestiging.
Wij zullen je klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.
Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kan je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr .) Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Als je bij ons een bestelling plaatst, dan noemen we je ‘klant’. Van klanten verwerken en bewaren we de volgende gegevens die je hebt ingevuld bij de bestelling: NAW-gegevens, geslacht, contactgegevens (telefoonnummer en e-mailadres). Daarnaast bewaren we informatie over je aankoop (datum, product). Als je ons een e-mail stuurt of online of via bijvoorbeeld social media met ons in contact treedt, registreren wij deze communicatie.

Alle klanten benaderen we incidenteel met bijvoorbeeld een gerichte email met een aanbieding. Ook relaties die blijk hebben gegeven van interesse in ons aanbod kunnen we af en toe benaderen. Dit soort communicatie is beperkt tot maximaal 10 keer per jaar. Je kan je hier natuurlijk altijd voor uitschrijven.

Wij zullen je gegevens nooit delen met derden. 

We staan voor je klaar! Neem gerust contact met ons op indien je vragen of opmerkingen hebt.

Wij zijn bereikbaar op:

Telefoonnummer +31 615462871 (ook via whatsapp)

Email: info@fincaduernas.nl